Angyali reggel Szarvason Czibere Károly államtitkárral

2016.12.16 12:22

forrás: facebook.com/angyalireggelek/

Szarvas - Az adventi várakozási időszakban idén is karácsonyig tartó zarándokútra invitálta a szarvasiakat Lázár Zsolt esperes, az Ótemplom lelkésze. A héttől fél nyolcig meghirdetett reggeli istentiszteleteken vendégeskedett - többek között - Varnus Xavér orgonaművész is.

December

Vendégként  

Ma reggel Czibere Károly államtitkár érkezett közénk, aki az ádvent lényegét fogalmazta meg teológiai alapossággal. Külön kitért a Biblia azon szereplőire, akik elmulasztották a Jézussal való találkozást. A majdnem karácsony: a fogadós, akinek nem volt szobája, Heródes, aki féltette a koronáját, és az írástudók, akik úgy gondolták nincs szükségük a Megváltóra, hiszen ők már mindenben tökéletesek. Ne szalasszuk el a karácsonyt! Találkozzunk Jézussal! Legyen hely számára, adj...uk át életünk irányítását, koronáját, lássuk be, hogy szükségünk van az Ő segítségére- fogalmazta meg gondolatait Czibere Károly
Itt is megköszönjük, hogy vállalta a reggelt és el jött közénk. A sofőrjének is köszönet, aki ezt biztonságosan meg is tudta valósítani.
Hétfőn folytatódik az Angyali Reggel. Horváthné Kepenyes Edit lesz a házigazdánk.